Verzorgingsproducten

Verzorgingsproducten

QM 20 pro race chamois cream 150ml

QM PRO RACE CHAMOIS CREAM is een fijne hygiënische crème voor kwaliteitskoersbroeken. Voorkomt roodheid en irritatie van het zitvlak tijdens het fietsen door het gebruik van veel etherische oliën. Aanbrengen op het zeemvel of rechtstreeks op de huid. 
€19,95

incl. BTW

QM 4+ antifriction cream 200ml

QM ANTIFRICTION CREAM + is een zalf op 100% natuurlijke basis. beschermt de huid en voorkomt wrijving en ongemakken op gevoelige plaatsen: zitvlak, dijen, bovenlichaam en voeten. Aanbrengen op de huid of op het zeemvel van koersbroeken. 
€16,99

incl. BTW

QM 6 pre sports bronzing oil 250ml

QM PRE SPORTS BRONZING OIL aanbrengen voor de inspanning. Werkt stimulerend. Gebruik in combinatie met een QM warme zalf geeft een betere opwarming en een beter resultaat! De wortelolie geeft een mooie bruine kleur. 
€21,99

incl. BTW

QM 14 Sooting gel 100ml

QM SOOTHING GEL ROLLER is een verzachtende gel voor ongemakken van allerlei aard. Wrijf de aangedane zones lichtjes in en laat het verder opdrogen. Wees verbaasd van het verzachtende effect! Eerste hulp bij alle ongemakken! 
€13,99

incl. BTW

QM 04 antifriction cream 200ml

QM ANTIFRICTION CREAM is een hygiënische crème voor koersbroeken; voorkomt zitvlak-ongemakken. Aanbrengen op het zeemvel of rechtstreeks op de huid. 
€14,95

incl. BTW

QM 5 sports energizing oil 250ml

QM PRE SPORTS ENERGIZING OIL aanbrengen voor de inspanning. Stimuleert en geeft energie. Gebruik in combinatie met een QM warme zalf geeft een betere opwarming en een beter resultaat!
 
€21,99

incl. BTW

QM 1 warm embrocation 200ml

QM WARMING CREAM is een licht verwarmende zalf om te sporten in zachte weersomstandigheden, lager dan 24°C. 
€13,99

incl. BTW

Heeft u een vraag?

Sitemap | Disclaimer | Privacy Policy | Webdesign by Applepie